PDA

معاينة النسخة الكاملة : رجاء من اهالي _مصر_ القاهرة تحديدا.



Sniper 25
03 / 07 / 2002, 04:22 AM
للاسف لم تنجح جميع محاولات انزال 3دي ماكس4 علي الكمبيوتر عندي بعد ان انزلتة من
من برنامج كذاا في يوم !!
المشكله تحدث عند الضغط علي 3ds maxsetup فتظهر رساله خطا انه لا يمكن نسخ الملف التالي AdskLicense.ini
فدخلت علي موقعDisscret فوجدت المشكله و حلها ولكن لم تفلح؟؟
فكان الحل الوحيد امامي هو الاعتماد علي الله ثم عليكم يا شباب القاهره فى تزويدي بالماكس لنسخه
قبل ما ينزل ماكس 5 وابقي دقه قديمه .:p

أم محمد
03 / 07 / 2002, 04:47 AM
أخي الفاضل
جرب تغير التاريخ عندك في الجهاز ثم اعد تجربة التثبيت
فقد كانت عندي نفس المشكلة حتى في النسخة التي اشتريتها ولكن حللناها بنفس هذه الطريقة فجرب ربما نفعت معك

3d ali
03 / 07 / 2002, 05:28 AM
انا نزلت ماكس 4 مثلك من نفس المكان

وواجهتني نفس المشكله

بس وجدت حلها

:D

في فلدر نازل معاه بس مش فاكر اسمو حط الفولدر ده جوه فلدر الماكس وان شاء الله هتتحل

معلش يا اخ Sniper انا مأدرش ااولك اسم الفولدر دلوقتي علشان انا مش في البيت

بس انا فاكر ان الفولدر فيه ملفات وورد كتيره

ateya
03 / 07 / 2002, 07:22 AM
اخي Sniper 25
انا عاندي نسخ الماكس 4 وكمان 3 اتصل بي وانا اديهملك انشاء الله

اخوك عطــــيه عبده الجيزه جمهوريه مصر العربيه
ت 7225140
ateya1@hotmail.com

3d ali
03 / 07 / 2002, 07:36 AM
اسم الفولدر eula

ضعه في الفولدر الموجود فيه 3dsmaxsetup.exe وان شاء الله يعمل

تحياتي
علي
من جمهوريه مصر العربيه

Sniper 25
03 / 07 / 2002, 05:47 PM
الشكر للجميع .
بدات الsetup ولكن الامر ما يسلمش فجاه ظهر الError Can't fined 3dsmaxSetup3.cab
وعلي ما يبدو انه لا يوجد 2 4 7 8

MOATAZ
03 / 07 / 2002, 06:21 PM
حاول تخلي اختياراتك كلها علي الminmum عشان انا كان عندي نفس المشكله ولما خليت الاختيارات الخاصه بالتنزيل علي اقل حاجه بتكمل بس هتنزل من الmaterials والsences وحتي الكراكتر ستوديو متنزلوش يعني يدوب نزل البرنامج من غير اي اضافات جرب خصوصا اذا كانت نسختك زي نسختي 120 ميجا

انا من مصر بس يمكن بعيد شويه عنك من القناطر الخيريه

alaa ahmed
03 / 07 / 2002, 07:53 PM
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
احيكم اخواني علي التعاون الرائع
اخي عطيه انا برده من الجيزه واطمع اخي ان تنسخلي اسطوانه مكس 4 لاني مش عارف انزلها من علي النت

ومستعد اخي لكل التكاليف
وتقبل عميق شكري

3d ali
04 / 07 / 2002, 02:05 AM
في اختيار عند التسطيب

وساوفر عليك الوقت في هذه الصوره
http://www.geocities.com/alimax_2002/error.jpg

اختر الاختيار الاوسط compact
:p