موضوع: مشكله في الافيد مع Sony HVR-M10U

ردود: 4 | زيارات: 661
  1. #1
    عضو فعال
    تاريخ التسجيل
    Mar 2005
    المنطقة
    لبنان
    ردود
    180

    مشكله في الافيد مع Sony HVR-M10U

    عندي مشكله عويصه ..........انا استخدم avid media composer مع HVR-M10U recorder desk

    المشكله اني اما ربطت الجهاز مع البرنامج عشان اسوي امبورت او اكسبورت لمحتويات الشريط في الجهاز الشاشه واضحه وحلوه بس في البرنامج الشاشه تيجي على شكل نقاط بعدين تروح مش مضبوطه فما اقدر اسوي اكسبورت او امبورت ولا اقدر اشوف محتويات Dv Tape من الجهاز للكمبيوتر ......

    هل ممكن في مشكله في كرت الشاشه مثلا او في اعدادات خاصه في كرت الشاشه حتى الجهاز يشتغل كويس او او او مثلا في اعدادات خاصه في الجهاز مع العلم انه كان شغال كويس قبل ...

    للعلم انا استخدم فايرواير لربط الجهاز بالكمبيوتر

    ارجو الافاده............


  2. #2
    عضو فعال
    صور رمزية sam.pro.sm
    تاريخ التسجيل
    Dec 2004
    المنطقة
    فلسطين
    ردود
    171
    اختي العزيزة..
    لقد واجهتني مثل هذه المشكلة في الافيد برو وحلها اعتقد انه بسيط فقط قومي بتغير اعدادات video display من 4:1:1 الى 4:2:0 ...

    بالتوفيق

  3. #3
    عضو فعال
    تاريخ التسجيل
    Mar 2005
    المنطقة
    لبنان
    ردود
    180
    اقتباس الموضوع الأصلي كتب بواسطة sam.pro.sm معاينة الرد
    اختي العزيزة..
    لقد واجهتني مثل هذه المشكلة في الافيد برو وحلها اعتقد انه بسيط فقط قومي بتغير اعدادات video display من 4:1:1 الى 4:2:0 ...

    بالتوفيق
    شكرا تقصد video display في الكمبيوتر او البرنامج؟

  4. #4
    عضو فعال
    صور رمزية sam.pro.sm
    تاريخ التسجيل
    Dec 2004
    المنطقة
    فلسطين
    ردود
    171
    في البرنامج...

Bookmarks

قوانين الموضوعات

  • لا يمكنك اضافة موضوع جديد
  • لا يمكنك اضافة ردود
  • لا يمكنك اضافة مرفقات
  • لا يمكنك تعديل مشاركاتك
  •  
  • كود BB مفعّل
  • رموز الحالة مفعّل
  • كود [IMG] مفعّل
  • [VIDEO] code is مفعّل
  • كود HTML معطل