موضوع: مشكلة قديمة مع ماكس 6

ردود: 4 | زيارات: 510
  1. #1
    عضو جديد
    تاريخ التسجيل
    Nov 2001
    المنطقة
    مصر
    ردود
    16

    مشكلة قديمة مع ماكس 6

    السلام عليكم

    انا عارف ان المشكلة دى أكيد عدت عليكم قبل كده

    لكن انا قلبت المنتدى عليها و مش عارف الاقى حل

    المهم

    المشكلة هى مشكلة الكراك أو authorize code

    بيطلع لى الرسالة اللى فى الصورة المرفقة

    و بعدها بتظهر صفحة authorize code بيضاء و زى الفل

    و مافيهاش أى حاجة

    و اتمنى انى الاقى حل

    علماً بان

    الويندوز بتاعى XP SP2
    [img]www.magician.itgo.com/images/M-transparnt.png[/img]


  2. #2
    عضو نشيط
    تاريخ التسجيل
    Aug 2003
    المنطقة
    أرض الله
    ردود
    494
    أنت بحاجة إلى الكراك
    إذا لم يكن عون من اللّه للفتى * * فأوّل ما يجني عليه اجتهاده

  3. #3
    عضو جديد
    تاريخ التسجيل
    Nov 2001
    المنطقة
    مصر
    ردود
    16
    الكراك موجود

    لكن الصفحة اللى بيكتبى فيها رقم الطلب علشان أخده و اضعه فى الكراك

    علشان يطلع لى السريل . ما بتفتحش

    و بتطلع الرسالة اللى انا باعتها دى
    [img]www.magician.itgo.com/images/M-transparnt.png[/img]

  4. #4
    محب البرمجة
    صور رمزية YounisAMAX
    تاريخ التسجيل
    Aug 2004
    المنطقة
    السعودية - الرياض
    العمر
    24
    ردود
    698
    أظن أن المشكلة هي أن الملف غير موجود ، تحقق وجوده في المجلد C:\3D Max6\WebDepot\
    حتى تجد RTBeginReg.html
    أما إذا كان غير موجود ، فأعد تثبيت الثري دي ماكس مرة أخرى .
    يونس الأرياني ماكس


    YounisAMAX
    ______________

Bookmarks

قوانين الموضوعات

  • لا يمكنك اضافة موضوع جديد
  • لا يمكنك اضافة ردود
  • لا يمكنك اضافة مرفقات
  • لا يمكنك تعديل مشاركاتك
  •  
  • كود BB مفعّل
  • رموز الحالة مفعّل
  • كود [IMG] مفعّل
  • [VIDEO] code is مفعّل
  • كود HTML معطل