تسمى أخي هده الأكلة بالمرقة ! أما يميز هده الأكلة هي الأنية التي تطبخ فيها تسمى بالطاجين ويتكون من الطين والفخار...
من مادا تتكون : اممم من البطاطا والطماطم والجزر والزيتون وزيت الزيتون و الحامض واللحم اللديد والتوابل متل الكامون والزعفران والتحميرة...
على فكرة كانت هي أكلة الغداء لليوم وأستعنت بي الفلفل الحار فاكانت لا تقاوم عن جد..
بالنسبة لي منسف أكيد كأكلة عربية...أما غربية فهي تسمى alfredo fettucini
// ونعم أصبح الإنسان يجد فرحته في الأكل والشرب هذه الأيام...لذلك موضوعك ناجح يا أحمد.
بالنسبة لي منسف أكيد كأكلة عربية...أما غربية فهي تسمى alfredo fettucini
// ونعم أصبح الإنسان يجد فرحته في الأكل والشرب هذه الأيام...لذلك موضوعك ناجح يا أحمد.
يا عمي الله يسترك هي محتاجة فزلكة فيتشيني مين بس قول فتّوش واخلص
وماذا تعني بفزلكة يا بني.
لازم تجربها فيتوشيني لا تنسى.
يا عمي هي فتّوش أكلة تبع أهل الشام فيها خضار وخبز محمص وحاجات كده (يعني سلطة شامية هااااع) (ما أعرفش تبع أي دولة بالظبط عشان ما أظلمش حد) هااااع ، والإيطاليين سرقوها وعشان هما الفرامل عندهم بايظة ما بيعرفوش يقولوا فتوش فبيقولوا فيتوشيني
بهزّر معاك يا حاج بارتكل، ممكن أبقى أديك كورس في اللهجة المصرية (المستوى العام طبعاً)، لو عايز كورسات متخصصة (يعني لهجة كل محافظة لوحدها هتفرق معاك شوية) هااااااااااع
تعليق